Menu Wigilijne

Zestaw I – 50 zł + 8% VAT

PRZEKĄSKI ZIMNE:
Karp w galarecie
Śledź w oleju
Śledź w śmietanie
Śledź w salsie
Smażona ryba z warzywami
Kulebiak świąteczny

SAŁATY:
Jarzynowa tradycyjna
Sałatka śledziowa z ziemniakami i ogórkiem konserwowym

ZUPY:
Wigilijny barszcz czerwony z uszkami

DANIA GŁÓWNE:
Wigilijne pierogi z kapustą i grzybami
Smażony karp w migdałach

Dodatki:
Ziemniaki w koszulkach
Chrzan , ćwikła,
Pieczywo

DESERY:
Sernik świąteczny z bakaliami
Makowiec
Keks z bakaliami
Kompot z suszu

W cenie transport,
koszt zastawy porcelanowej 3 zł / osoba.
Na życzenie obsługa kelnerska na czas trwania kolacji + 150 pln netto.
Całkowity koszt od osoby to 50 pln + 8 % VAT.

Zestaw II – 60 zł + 8% VAT

PRZEKĄSKI ZIMNE:
Karp w galarecie
Śledź w oleju
Śledź w śmietanie
Śledź w salsie
Smażona ryba z warzywami
Kulebiak świąteczny
Galaretki rybne

SAŁATY:
Jarzynowa tradycyjna
Sałatka śledziowa z ziemniakami i ogórkiem konserwowym
Surówka z selera naciowego z suszonymi owocami

ZUPY:
Wigilijny barszcz czerwony z uszkami
Grzybowa z łazankami

DANIA GŁÓWNE:
Wigilijne pierogi z kapustą i grzybami
Smażony karp w migdałach
Dodatki:
Ziemniaki w koszulkach
Mini kluseczki
Placki z kapusty włoskiej

DESERY:
Sernik świąteczny z bakaliami
Makowiec
Makiełki
Keks z bakaliami
Kompot z suszu

W cenie transport,
koszt zastawy porcelanowej 3 zł / osoba.
Na życzenie obsługa kelnerska na czas trwania kolacji + 150 pln (netto).
Całkowity koszt od osoby to 60 pln + 8 % VAT.

Zestaw III – 75 zł + 8% VAT

PRZEKĄSKI ZIMNE:
Karp w galarecie
Śledź w oleju
Śledź w śmietanie
Śledź w salsie
Smażona ryba z warzywami
Kulebiak świąteczny
Półmisek ryb wędzonych
Roladki z łososiem i serkiem kremowym

SAŁATY:
Jarzynowa tradycyjna
Sałatka śledziowa z ziemniakami i ogórkiem konserwowym
Sałatka z selera naciowego i owoców suszonych

ZUPY:
Wigilijny barszcz czerwony z uszkami
Borowikowa z łazankami

DANIA GŁÓWNE:
Wigilijne pierogi z kapustą i grzybami
Smażony karp w migdałach
Łosoś w sosie cytrynowym

Dodatki:
Ziemniaki w koszulkach
Placki z kapusty włoskiej
Chrzan , ćwikła,
Pieczywo

DESERY:
Sernik świąteczny z bakaliami
Makowiec
Makiełki
Keks z bakaliami
Kompot z suszu

W cenie transport,
koszt zastawy porcelanowej 3 zł / osoba.
Na życzenie obsługa kelnerska na czas trwania kolacji + 150 pln (netto).
Całkowity koszt od osoby to 75 pln + 8 % VAT.


Jeżeli powyższe oferty nie spełniają Państwa oczekiwań prosimy o kontakt dostosujemy warunki oferty tak aby w 100% spełniła oczekiwania. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom naszych Klientów istnieje możliwość opracowania indywidualnego menu.

PRZEKĄSKI ZIMNE:
Śledź w oleju
Półmisek ryb wędzonych z sosem cytrynowym
Śledź wigilijny na trzy sposoby ( śmietana, olej, po japońsku – lekko pikantny)
Smażona ryba po Grecku
Kapelusze suszonych borowików panierowane
Kulebiak świąteczny z kapustą i grzybami
Łosoś faszerowany na postumencie
Karp w galarecie
Karp po żydowsku
Jajka faszerowane pieczarkami
Jajka z kawiorem ( czarnym i czerwonym)
Jajka z łososiem
Łosoś w galarecie z kaparami i warzywami
Rolada z sandacza z szyjkami rakowymi
Rolada szpinakowa z łososiem wędzonym
SAŁATKI
Jarzynowa tradycyjna
Sałatka ziemniaczana z czerwoną cebulą z sosem majonezowo miodowym
Śledziowa na sposób kazachstański
Sałatka śledziowa tradycyjna
Sałatka brokułowa z pieczarkami, groszkiem zielonym , jajkiem
Sałatka z serem, szynką, majonezem i rodzynkami
ZUPY
Borowikowa pachnąca lasem z łazankami
Wigilijny barszcz czerwony z uszkami lub krokietem
DANIA GŁÓWNE
Balsamiczno – sojowy filet z łososia
Karp smażony w migdałach
Wigilijne pierogi z kapustą i grzybami
Kapusta z grochem
Kapusta z grzybami
Uszka wigilijna z kapustą i grzybami
Krokiety z kapustą i grzybami
Pierogi ze szpinakiem
Pierogi ruskie
DODATKI
Ziemniaki w koszulkach
Mini kluseczki
Ryż na sypko z ziołami
Placki z kapusty włoskiej
Kopytka
Cukinia zapiekana z pomidorami i serem
DESERY
Sernik świąteczny z bakaliami
Makowiec
Makiełki
Keks z bakaliami
Kompot z suszu

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *