Zestaw I – 50 zł + 8% VAT
PRZEKĄSKI ZIMNE:
Karp w galarecie
Śledź w oleju
Śledź w śmietanie
Śledź w salsie
Smażona ryba z warzywami
Kulebiak świąteczny
SAŁATY:
Jarzynowa tradycyjna
Sałatka śledziowa z ziemniakami i ogórkiem konserwowym
ZUPY:
Wigilijny barszcz czerwony z uszkami
DANIA GŁÓWNE:
Wigilijne pierogi z kapustą i grzybami
Smażony karp w migdałach
Dodatki:
Ziemniaki w koszulkach
Chrzan , ćwikła,
Pieczywo
DESERY:
Sernik świąteczny z bakaliami
Makowiec
Keks z bakaliami
Kompot z suszu
W cenie transport,
koszt zastawy porcelanowej 3 zł / osoba.
Na życzenie obsługa kelnerska na czas trwania kolacji + 150 pln netto.
Całkowity koszt od osoby to 50 pln + 8 % VAT.
Zestaw II – 60 zł + 8% VAT
PRZEKĄSKI ZIMNE:
Karp w galarecie
Śledź w oleju
Śledź w śmietanie
Śledź w salsie
Smażona ryba z warzywami
Kulebiak świąteczny
Galaretki rybne
SAŁATY:
Jarzynowa tradycyjna
Sałatka śledziowa z ziemniakami i ogórkiem konserwowym
Surówka z selera naciowego z suszonymi owocami
ZUPY:
Wigilijny barszcz czerwony z uszkami
Grzybowa z łazankami
DANIA GŁÓWNE:
Wigilijne pierogi z kapustą i grzybami
Smażony karp w migdałach
Dodatki:
Ziemniaki w koszulkach
Mini kluseczki
Placki z kapusty włoskiej
DESERY:
Sernik świąteczny z bakaliami
Makowiec
Makiełki
Keks z bakaliami
Kompot z suszu
W cenie transport,
koszt zastawy porcelanowej 3 zł / osoba.
Na życzenie obsługa kelnerska na czas trwania kolacji + 150 pln (netto).
Całkowity koszt od osoby to 60 pln + 8 % VAT.
Zestaw III – 75 zł + 8% VAT
PRZEKĄSKI ZIMNE:
Karp w galarecie
Śledź w oleju
Śledź w śmietanie
Śledź w salsie
Smażona ryba z warzywami
Kulebiak świąteczny
Półmisek ryb wędzonych
Roladki z łososiem i serkiem kremowym
SAŁATY:
Jarzynowa tradycyjna
Sałatka śledziowa z ziemniakami i ogórkiem konserwowym
Sałatka z selera naciowego i owoców suszonych
ZUPY:
Wigilijny barszcz czerwony z uszkami
Borowikowa z łazankami
DANIA GŁÓWNE:
Wigilijne pierogi z kapustą i grzybami
Smażony karp w migdałach
Łosoś w sosie cytrynowym
Dodatki:
Ziemniaki w koszulkach
Placki z kapusty włoskiej
Chrzan , ćwikła,
Pieczywo
DESERY:
Sernik świąteczny z bakaliami
Makowiec
Makiełki
Keks z bakaliami
Kompot z suszu
W cenie transport,
koszt zastawy porcelanowej 3 zł / osoba.
Na życzenie obsługa kelnerska na czas trwania kolacji + 150 pln (netto).
Całkowity koszt od osoby to 75 pln + 8 % VAT.
Jeżeli powyższe oferty nie spełniają Państwa oczekiwań prosimy o kontakt dostosujemy warunki oferty tak aby w 100% spełniła oczekiwania. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom naszych Klientów istnieje możliwość opracowania indywidualnego menu.
PRZEKĄSKI ZIMNE: |
---|
Śledź w oleju |
Półmisek ryb wędzonych z sosem cytrynowym |
Śledź wigilijny na trzy sposoby ( śmietana, olej, po japońsku – lekko pikantny) |
Smażona ryba po Grecku |
Kapelusze suszonych borowików panierowane |
Kulebiak świąteczny z kapustą i grzybami |
Łosoś faszerowany na postumencie |
Karp w galarecie |
Karp po żydowsku |
Jajka faszerowane pieczarkami |
Jajka z kawiorem ( czarnym i czerwonym) |
Jajka z łososiem |
Łosoś w galarecie z kaparami i warzywami |
Rolada z sandacza z szyjkami rakowymi |
Rolada szpinakowa z łososiem wędzonym |
SAŁATKI |
---|
Jarzynowa tradycyjna |
Sałatka ziemniaczana z czerwoną cebulą z sosem majonezowo miodowym |
Śledziowa na sposób kazachstański |
Sałatka śledziowa tradycyjna |
Sałatka brokułowa z pieczarkami, groszkiem zielonym , jajkiem |
Sałatka z serem, szynką, majonezem i rodzynkami |
ZUPY |
---|
Borowikowa pachnąca lasem z łazankami |
Wigilijny barszcz czerwony z uszkami lub krokietem |
DANIA GŁÓWNE |
---|
Balsamiczno – sojowy filet z łososia |
Karp smażony w migdałach |
Wigilijne pierogi z kapustą i grzybami |
Kapusta z grochem |
Kapusta z grzybami |
Uszka wigilijna z kapustą i grzybami |
Krokiety z kapustą i grzybami |
Pierogi ze szpinakiem |
Pierogi ruskie |
DODATKI |
---|
Ziemniaki w koszulkach |
Mini kluseczki |
Ryż na sypko z ziołami |
Placki z kapusty włoskiej |
Kopytka |
Cukinia zapiekana z pomidorami i serem |
DESERY |
---|
Sernik świąteczny z bakaliami |
Makowiec |
Makiełki |
Keks z bakaliami |
Kompot z suszu |